Fyllning av Etanolkamin: Säkerhet, Tecken på Lågt Spisbränsle och Optimal Eldning

Fyllning af Etanolkamin: Säkerhet, Tecken på Lågt Spisbränsle og Optimal Eldning

Vores prioritet er din sikkerhed, når du håndterer din biopejse. Her er al information, du behøver for at sikre optimal ældning genom at fylde på bioethanol på ret måde.

Når du behøver at fylde på med et brændstof?

  1. Svårigheter at tænda kaminen: Om din kamin inte tænder, er det troligtvis dags at fylde på med bioetanol.

  2. Låg varme eller svage lågor: Om du mærker at varme er låg eller at lågorna er sværa at tænda, kan det være et tegn på lågt bränsleniveau. Fyld på for at sikre jævn og tilstrækkelig varme.

Så fyller du på med spisbränsle:

  1. Svalna og släck: Lad kaminens container svalna i mindst 15 minutter inden for påfyldning.

  2. Brug det rigtige værktøj: Om dit værktøj har et skjutspjäll, bruges det medfølgende værktøj til at åbne brændstofbeholdere.

  3. Häll forsigtigt: Fyll beholderen med bioetanol tills væsken inte længere rinner igennem trågets nederste hål. Undvik overfyllnad.

  4. Brug tratt og måttsats ved behov: Forhindra spil og overfyldning genom at bruge tratt og måttsats ved påfyldning.

Tips til livlige lågor:

For at opnå store og levande låg eller hver gang du fylder på, se til at brændaren er fuld. En fuldtankad etanolkamin giver letantänd eld og smukke lågor. Du kan tage et ekstra minut inden du slår dig ned for at nyde en eld.

Beholderens kapacitet:

Beroende på model rymmer etanolkaminens beholder generelt 1-3 liter spisbränsle. Forbrugsgraden og forbruget kan variere, men fylder fra fire til tolv timers eldning er let.

Mætning af spisbränsle:

Om du er osäker på din kaminens kapacitet, lade beholderen eldas tom og fylde den op til de nederste hålen med tre flaskor Triti bioetanol. Mængden af ​​sedan er att vide, hvor meget bränsle du kan fylde på, og hvor længe det kommer til at räcke inden for næste påfyldning. Optimera din etanolkamins prestanda og njut af långa stunder framför elden.

Tilbage til blog